Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öt ünnepi dekoráció pólófonalból

Közeledik a karácsony. Ilyenkor több időt töltünk az otthonunk csinosításával, mert jó érzés ránézni egy-egy szeretettel készült díszre, elővenni a korábbiakat vagy akár újakat készíteni.
Ebben a bejegyzésben 5 olyan pólófonalas, horgolt dekorációt szeretnék neked megmutatni, mellyel emelheted otthonodban az ünnep hangulatát, nem mellesleg pedig nagyszerű érzés meghorgolni őket.

1. Pólófonallal körbehorgolt óriás gomb

Kisebb kopogtatónak vagy kedves ajándéknak is jó választás. Az óriás gombot a horgolás előtt a kedvenc színedre festheted vagy pácolhatod. Ebben a videóban megmutatom, hogy hogyan varázsolhatsz egy kedves szívet a gomb köré.

Amire szükséged lesz

Így horgold meg (videó)

2. Horgolt-fonott ünnepi kopogtató

Egy nagyon egyszerű, 20 perc alatt elkészíthető pólófonalból horgolt-fonott ünnepi kopogtatót mutatok ebben a videóban. A minta jól variálható, színekben, kiegészítőkben aktualizálva akár más évszakban is elkészíthető. Mivel csak láncszemekből és rövidpálcákból áll, ezért kezdőknek is bátran ajánlom, akár last minute ünnepi dekorációnak is.

Amire szükséged lesz

Így horgold meg (videó)

3. Horgolt adventi koszorú

Egy gyönyörű adventi koszorú csodás dísze lehet az otthonunknak, a hétről hétre meggyújtott gyertyák pedig igazán meghitt hangulatot varázsolnak a várakozás heteire. A gyertyák a hitet, a reményt, az örömöt és a szeretetet szimbolizálják. A legszebb dolgokat, melyekre ebben az időszakban még inkább szükségünk van.

Amire szükséged lesz

Így horgold meg (videó)

4. Ünnepi ajtódísz

Nincs is annál jobb érzés, mint mikor a lelkünket és az otthonunkat felkészítjük a karácsonyra. Ez egy folyamat, nem megy egyik pillanatról a másikra. Apránként készülődünk, és megannyi pici alkotó elemből lesz majd kész az egész.
Pontosan így van ez ennél az ünnepi ajtódísznél is. Sok-sok pici egyszerű elemből áll, a végén pedig megszületik belőle egy hangulatos ajtódísz, melyre rápillantva szemünk elégedettséget, lelkünk pedig harmóniát fog érezni.

A minta színben és méretben jól variálható, jó kiinduló pontja lehet akár nagyobb kopogtatóknak is.

Amire szükséged lesz

Így horgold meg (videó)

5. Karácsonyi angyal pólófonalból

Nagyobb méretű karácsonyfára, vagy bárhová felakasztható dísznek nagyszerű választás ez a kedves angyalka. A videóban lépésről-lépésre mutatom, hogyan alakítsd ki a fejét, a szárnyait és a ruháját.

Amire szükséged lesz

Így horgold meg (videó)

Az oldal tetejére