Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baba- és gyerekszoba dekorációk

Horgolj meseszép babaszoba dekorációkat: vagány kalózdobozt vagy cuki tündérdobozt a csöppség legféltettebb kincseinek, szivárvány díszt, a nagy játékbabának mózeskosarat. Kosarak és tárolók pedig mindig jól jönnek a gyerekszobába.
Rendezés:

Mózeskosár horgolható faalap nagy játékbabához 48x29 cm

14 db raktáron
Tálcát, amire minden ráfér, vagy nagy játékbabához mózeskosarat horgolhatsz ebből a tekintélyes méretű falapból. Erezete natúran is mutatós, dekorálhatod is.
3.290 Ft

Kalózdoboz ajtó felvarrható figurákkal

14 db raktáron
A gyermeked, unokád legféltettebb kincseinek horgolj vagány kalózdobozt! A szettben benne van a zsanéros kalózajtó, ablak, kilincs és 5 felvarrható kalózos figura biléta.
1.990 Ft

Tündérdoboz ajtó felvarrható figurákkal

20 db raktáron
A gyermeked legféltettebb kincseinek horgolj cuki tündérdobozt! A szettben benne van a zsanéros tündérajtó, ablak, kilincs és a felvvarható figurák.
1.990 Ft

Mózeskosár horgolható faalap játékbabához 32,5x20 cm

24 db raktáron
A lóversenypálya alakú horgolható faalap alkalmas mózeskosár horgolásához és nagyobb tárolók, tálcák, üzenőtáblák és faliképek készítéséhez is.
1.790 Ft

Kisfiú született - kör 15 cm horgolható faalap

12 db raktáron
Egy tündéri kisfiú maci utazik hőlégballonban. Meseszép babaszoba dekorációt, kosártetőt, babaköszöntő ajándékot horgolhatsz ebből a nyomtatott falapból.
1.690 Ft

Kislány született - kör 15 cm horgolható faalap

11 db raktáron
Egy tündéri kislány maci utazik hőlégballonban. Meseszép babaszoba dekorációt, kosártetőt, babaköszöntő ajándékot horgolhatsz ebből a nyomtatott falapból.
1.690 Ft

Horgolható fa szivárvány ív (kezdőknek is)

13 db raktáron
Horgold meg a szivárvány pompás színeit erre az íves, natúr falapra! Kezdők is gyorsan elkészíthetik ezt az imádnivaló gyerekszoba dekorációt.
1.590 Ft

Babatalpak áttört horgolható faalap - kör 15 cm

42 db raktáron
Babaköszöntő ajándékot, emlékörző dobozkát és más babás dekorációkat horgolhatsz ebből az áttört mintázatú, babatalpas falapból.
1.490 Ft

Persely készítő szett (kezdőknek is)

14 db raktáron
Kezdőként is meghorgolhatod saját perselyedet ezzel a készlettel. Csak némi fonalra lesz még szükséged és mehet a pénzgyűjtés.
1.390 Ft

Lóversenypálya alakú 25x11 cm-es horgolható faalap

58 db raktáron
Ebből a falapból horgolhatsz asztali tárolót, fali dekorációt, kosarat. A 8,5 cm-es körből horgolt kosár belefér, így több rekeszes tárolórendszert is készíthetsz.
1.350 Ft

Lóversenypálya alakú 18x11 cm-es horgolható faalap

71 db raktáron
Készíts otthonszépítő tárolókat vagy akár igazi kreatív cukiságokat (pl. mózeskosár) ebből a különleges, lóversenypálya alakú horgolható faalapból.
1.050 Ft
Az oldal tetejére