Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Disc, a korongra tekert prémium pólófonal

A DISC a szokásostól eltérően nem gombolyagba, hanem korongra tekert pólófonal. A tekercseket könnyen egymásra pakolhatsz és akár utazásnál is prakikusan tudsz szállítani. 100% pamutból készült, prémium minőségű. 100 méter hosszú egy tekercs és alig 350 grammos, ami miatt táska és szőnyeg horgolásához ajánljuk. Különlegessége a szalagszerűsége, ami a hagyományos pólófonalas horgoláson túl számos kreativitásra ad lehetőséget.

A korong alak előnyei

  • korongra tekert - praktikusan egymásra tornyozhatók az egész és a megkezdett tekercsek
  • keskeny - beleférnek egy kisebb táskába és praktikusan szállíthatók
  • könnyű - táska horgolásához ideális, mert nem húzza a vállad a fonal súlya és a horgolt szőnyeg mosógépben is könnyen mosható
  • szalagszerű - egy kis kreativitással rózsa vagy más virág is készíthető belőle

Nézd meg videón!

 

Tornyozd!

Az alkotósarkodban vagy műhelyasztalodon könnyedén egymásra pakolhatod a korongokat. Nincs többé szétguruló gombolyaghalom, nagyon szépen tárolható.

Útra vele!

A korong alakja miatt praktikusabb a tárolása, hiszen a korongokat lapjára stócolhatjuk.
Egy DISC korong igen keskeny, alig 3,2 cm, ezért kényelmesen belefér egy keskenyebb táskádba is, vagy egy laposabb hátizsákba. A nyaralásra telepakolt bőröndöd tetején is biztosan jut neki hely. Ezért ha útra indulsz és horgolni is szeretnél, akkor a DISC a legjobb választás számodra.

Szalagszerű

A DISC egy szalagszerű pólófonal. Ez semmiféle hátránnyal nem jár számodra, sőt! Horgolásnál csak húzd meg gyengéden a szalagot, ami így megszokott fonallá ugrik össze. A meghúzás erősségével te szabályozod a fonalszál vastagságát.
Egy kis kreativitással nemcsak horgolhatsz belőle, hanem textil ékszereket, rózsaboxot vagy élethű rózsákat is készíthetsz belőle.

 

Így készül az élethű rózsa:

 

Súlyban verhetetlen

A korongok hossza 100 méter, tehát megegyezik a nagy gombolyagos pólófonalakkal, azonban pillekönnyű, mindössze 350 gramm egy tekercs. Ezért a legjobb választás táska és szőnyeg horgolásához.
Nincs többé a ránehezedő súlytól fájó váll, és a mosógéped is bírni fogja a terhelést.

Prémium minőség

Minden egyes korong 100% pamutból készült, kellemesen puha tapintású és bőrbarát. Nem kell összevadásznod az egymáshoz tökéletesen passzoló anyagokat, és kompatibilis a Bármitartó webshopban kapható horgolható falapok mindegyikével.

A korongok csomómentesek, így a pólófonalas horgolás gyorsabb és élvezetesebb lesz, mint valaha.
A káprázatos színek és az egymáshoz passzoló, megegyező szálvastagságú tekercsek  gondoskodnak róla, hogy az elkészült munkád még szebb és egyenletesebb legyen.

Mit lehet belőle horgolni?

Gyakorlatilag bármit horgolhatsz belőle, amit pólófonalból el lehet készíteni. Ha számít a súly - pl. táska vagy szőnyeg - akkor ez ideális választás számodra, hiszen nem fogja húzni a vállad egy egész napos táskacipeléskor, szőnyeg esetén pedig bármely otthoni mosógép elboldogul vele.

Az anyaga puha és szalagszerű. Ha a szalagot egy picit meghúzod, ugyanolyan pólófonalat kapsz, mint a gombolyított pólófonal. Ha pedig nem húzod meg, akkor szalagszerűen viselkedik, ezért például játszi könnyedséggel alkothatsz belőle rózsát is.

Használhatom a falapokhoz is?

Természetesen igen.
Minden Bármitartós és Wood Stitch Collection falappal kompatibilis, a lyukakon ugyanúgy átfér a kissé meghúzott szalag.

Tartalomhoz tartozó címkék: DISC
Az oldal tetejére