Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Horgoljunk "Cukorfalat" táskát új mintával, pillangós csattal!

Ebben a mintában egy cuki kis táska meghorgolását sajátíthatod el. A Cukorfalat táska mini bőr táskaaljra készül 1 gombolyag pólófonallal, táskalánc lesz a vállpántja és pillangós fém táskazár teszi imádnivalóvá.

A Cukorfalat egy kis méretű táska lesz (kb. 20x20 cm). A horgolási minta teljesen új, korábban még sose használtuk. Egyébként könnyen horgolható, ezért bátran készíthető nagyobb méretben is. Ez a minta jó kiindulási alap más táskamodellekhez és kosarakhoz is.

 

A Cukorfalat táskamodell horgolásához egyetlen gombolyag pólófonalat használunk fel. Az oktatóvideóban a Vízililiom színű Ombre fonalat használjuk, ettől lesz a táska színátmenetes. A videóban feltűnik egy egyszínű táska is, azt pedig Texturált prémium pólófonalból horgoltuk.

A táskára készítünk egy zárópántot, amit egy cuki pillangós csattal díszítünk, amivel zárható is lesz. Mivel a vállra akasztható táskát szeretnénk alkotni, a maradék pólófonalunkra fűzött, csinos fémláncot használunk, amit karabinerekkel rögzítjük a táskához.

A kellékeket megtalálod a lap alján, a 'Kapcsolódó termékek' listájában.

Az oktatóvideóban a legelejétől indulunk, minden kellék a munkaasztalon van és lépésről lépésre mutatjuk a táska horgolásának menetét. Az oktatóvideó főbb tartalmi részei:

  • Mini bőr táskaalap körbehorgolása
  • Minta kialakítása sorzárásokkal
  • Zárópánt elkészítése
  • Pillangós kapocs rögzítése
  • Táskalánc elkészítése
Tartalomhoz tartozó címkék: ombre táska texturált