Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ruby Mix - sokszínű alkotás egy gombolyagból

Szeretnél sokszínű alkotást horgolni egyetlen gombolyagból?
Pontosan ez hívta életre A Ruby Mix fonalakat. A kedvenc, meglévő Ruby színeinket összemixeltük neked, így jöttek létre ezek a színpompás gombolyagok.

Videón is megnézheted a Ruby Mix fonalakat, vagy ha olvasnál, akkor a videó alatt folytatom a bemutatást.

 

Nizza - tengerszínek egyvelege

A Nizza az igazi tengerszínek egyvelege a kékek szerelmeseinek. Rögtön horgoltam is belőle egy kis válltáskát, színben hozzá passzoló kicsi bőralapra és vállpánttal. Kicsi, de pont akkora méretű, hogy pont beleférjen minden, amit magammal viszek. Mindössze fél gombolyagot használtam fel hozzá. Te hova vennéd fel ezt a táskát?

Genova - földszínek szerelmeseinek

A Genova fonalban gyönyörű, harmonikus földszínek keverednek. Ezt is kipróbáltuk, így született meg a képen is látható kézimunka kosár. Elég nagy méretű lett, belefér több motring és más kellékek is a következő napok horgolásához. 25 cm átmérőjú horgolható falapra készült, így még telepakolva is biztos a tartása. Szintén fél gombolyagból kijön egy ilyen kosár.

A Ruby Mix fonalakkal szeretnénk kreatív kalandozásra hívni téged - ezért egy-egy európai nagyvárosról kapták a nevüket. A Lisszabon kicsit bohémebb színösszeállítású, izgalmas motring. Van egy nagyon visszafogott, hűvös-jegesen szép gombolyagunk, ő lett a Stockholm. A Dublin az erdő- és természetkedvelőknek való zöldek mixe.

A Ruby Mix gombolyagok rendelkeznek minden előnyös tulajdonsággal, amivel az egyszínű Ruby fonalak. Ezek könnyű gombolyagok, kb. 300 grammos egy motring. A könnyűt ne csak a súlyra értsd, de könnyű vele horgolni is, igen élvezetes horgolási élményt ad. Anyagát tekintve ez egy poliészter fonal, ami víz- és kosztaszító hatású. Akár kültéri, fürdőszoba és konyhai holmikat is bátran horgolhatsz belőle.

A Ruby Mix fonalak önmagukban is különleges megjelenésűek és nagyon jól mutatnak, ha színben harmonizáló, egyszínű fonallal kombinálod. Felhasználását tekintve is sokszínű, készíthetsz belőle tároló kosarakat, horgolhatsz táskákat vagy akár szőnyeget is, illetve kötésre is alkalmas.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ruby