Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Vidám nyár pólófonallal

Több vagy kevesebb idő jut a hobbidra nyáron? Ebben a nyolc vidám pólófonalas nyári projekt között biztosan megtalálod a neked tetszőt:

Lili táska

Egy szuper saját horgolású táskád lehet, melyben szó szerint van egy kis csavar. Nézd meg a videót, és készítsd el a sajátodat.

 

Itt találod a kellékeket: horgolható táskaaljak, állítható bőr táskapántok, nyitható táska karabiner karikák, horgolótűk. A Lili táskához prémium LIGHT pólófonalat használtunk a videóban.

Bohém szélforgó

Igazi maradék eltüntető projekt, melyhez csak egy körbehorgolható fém karikára és pár méter megmaradt pólófonalra lesz szükséged. Lehet visszafogott finom színű, de akár ilyen bohókás, „mindent bele” darab, mint amit én készítettem. Ha kiakasztod a fára vagy teraszra, akkor a finom nyári szellő kedvére pördít majd rajta.

Karperec

Bármely szettedhez készülhet színben passzoló darab. Ha pedig már az összes árnyalatban elkészítetted, csinálj párat a barátnőidnek is :-)

 

A sokszínűség jegyében a 6 gombolyagos pólófonal válogatásokat ajánljuk a horgolt karperecek alkotásához.

Rózsás kopogtató

Finom szirmú, szinte élethű rózsákat készíthetsz, melyek igazi romantikus, nyári kopogtatók díszei lehetnek. Már 2-3 darab is igen mutatós, de akár beboríthatsz egy egész kopogtató alapot is vele.

 

A korongra tekert, szalagszerű DISC pólófonalakból tudod az élethű rózsákat elkészíteni.

Rovarbiztos pohártető

Pár perc alatt valami igazán hasznosat horgolhatsz. Egy csinos szett is megvan egy békés délután alatt. Csak rárakod a karikákat a poharad tetejére, és nem mászik bele a darázs az innivalódba.

 

A 6 gombolyagos pólófonal válogatásokból hat különböző színű pohártetőt is horgolhatsz.

Levendula buzogány

Ha nincs már friss levendula, akkor szárítottból is elkészítheted. Egy darabnál képtelenség megállni. Akár dekorációnak, ajándékba, vagy a szekrénybe molyok ellen is használhatod.

 

A levendula buzogányhoz maradék pólófonal darabokat is használhatsz. Ha a változatos színvilághoz vásárolnál, akkor a legjobb választás a 6 gombolyagos pólófonal válogatások. És még van pont színben passzoló Levendula mező válogatásunk is!

Ananászos bármitartó

A trópusi minták és formák évek óta divatosak. Egy családi kerti partyn a pálmalevél mintás kerti párnák között milyen jól mutat az asztalon egy igazi ananász formájú bármitartó, melyből mindenki elveheti a kiskanalat a fagyijához.

 

A dobozos szett már elfogyott ugyan, de külön-külön minden kellék kapható: 10 cm-es kör alakú horgolható faalap, sárga színű pólófonalak és RUBY fonalak, zöld fonalak és a horgolótűk.

Fess fonalat!

A legjobb időszak a fonalfestésre a nyár. Ha van lehetőséged, akkor a kertben vagy az erkélyen a nap is besegít majd a szárításba. Ha pedig készen vagy vele, akkor olyan fonalból horgolhatsz, ami garantáltan senki másnak nincsen.
A Boldogságfonal festőkészleteket különféle színösszeállításokban ide kattintva éred el.