Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Vidám nyár pólófonallal

Több vagy kevesebb idő jut a hobbidra nyáron? Akármelyik igaz rád, biztosan találsz kedvedre valót ebben a 8 vidám pólófonalas nyári projektről szóló bejegyzésben.
A képgaléria alatt mindegyikhez adok tippet, leírást vagy videót.

Bohém szélforgó

Igazi maradék eltüntető projekt, melyhez csak egy fém karikára és pár méter megmaradt pólófonalra lesz szükséged. Lehet visszafogott finom színű, de akár ilyen bohókás, „mindent bele” darab, mint amit én készítettem. Ha kiakasztod a fára vagy teraszra, akkor a finom nyári szellő kedvére pördít majd rajta.

Utolsó 4 db raktáron
álomszép dekorációkhoz
1.490 Ft
8 db raktáron
álomszép dekorációkhoz
1.590 Ft

Karperec

Bármely szettedhez készülhet színben passzoló darab. Ha pedig már az összes árnyalatban elkészítetted, csinálj párat a barátnőidnek is :-)


Fess fonalat!

A legjobb időszak a fonalfestésre a nyár. Ha van lehetőséged, akkor a kertben vagy az erkélyen a nap is besegít majd a szárításba. Ha pedig készen vagy vele, akkor olyan fonalból horgolhatsz, ami garantáltan senki másnak nincsen.
A Boldogságfonal festőkészletekkel künféle színösszeállításokat készíthetsz:

Utolsó 2 db raktáron
Legyen olyan pólófonalad, mint senki másnak!
2.990 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Legyen olyan pólófonalad, mint senki másnak!
2.990 Ft
 
 

Rózsás kopogtató

Finom szirmú, szinte élethű rózsákat készíthetsz, melyek igazi romantikus, nyári kopogtatók díszei lehetnek. Már 2-3 darab is igen mutatós, de akár beboríthatsz egy egész kopogtató alapot is vele.


Rovarbiztos pohártető

Pár perc alatt valami igazán hasznosat horgolhatsz. Egy csinos szett is megvan egy békés délután alatt. Csak rárakod a karikákat a poharad tetejére, és nem mászik bele a darázs az innivalódba.


Levendula buzogány

Ha nincs már friss levendula, akkor szárítottból is elkészítheted. Egy darabnál képtelenség megállni. Akár dekorációnak, ajándékba, vagy a szekrénybe molyok ellen is használhatod.


Ananászos bármitartó

A trópusi minták és formák évek óta divatosak. Egy családi kerti partyn a pálmalevél mintás kerti párnák között milyen jól mutat az asztalon egy igazi ananász formájú bármitartó, melyből mindenki elveheti a kiskanalat a fagyijához.


Lili táska

Egy szuper saját horgolású táskád lehet, melyben szó szerint van egy kis csavar. Nézd meg a videót, és készítsd el a sajátodat.

Utolsó 1 db raktáron
táskakellék
3.290 Ft
Utolsó 1 db raktáron
táskakellék
3.290 Ft
Utolsó 2 db raktáron
táskakellék
3.290 Ft
Utolsó 2 db raktáron
100% magyar kézműves termék
1.790 Ft
5 db raktáron
100% magyar kézműves termék
1.790 Ft
Utolsó 4 db raktáron
100% magyar kézműves termék
1.790 Ft
 
 

Keresés