Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Packeta átvevőhelyek

Olyan munkahelyed van, ahová nem tudsz rendelést kérni? Fogalmad sincsen, hol leszel éppen, amikor a csomagod érkezik? Kérd a Bármitartós rendelésedet Packeta átvevőhelyre!

Miért jó?

 • 7 napon belül
  Az értesítéstől számítva 7 napon belül bármikor mehetsz a csomagodért.
 • Nem kell futárt várnod
  Össze tudod egyeztetni az átvételt akár a napi bevásárlásoddal, az ebédszüneteddel vagy a gyerekek óvodai-iskolai logisztikájával.
 • 700+ átvevőhely országszerte
  Legyen szó nagyvárosról vagy kisebb településről, a webáruházunkban naprakész információkat találsz az átvevőpontokról és azok nyitvatartásáról.
 • Szuper ár
  Mindössze 1190 forintért tudod ezt a lehetőséget választani. Ha rutinos rendelő vagy, akkor valószínűleg nem kell részleteznem, hogy ez mennyire jó ár.
 • Jelszavas átvétel
  Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Packeta SMS-ben és e-mail-ben is értesít. Küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen. A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni.
 • A 7 nap ingyenesen meghosszabbítható
  Mindenkinek közbejöhet valami, például egy nem tervezett utazás vagy bármi egyéb, amivel előre nem kalkuláltál. Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztülcsomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol vannak az átvevőhelyek?

Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, stb...

Hogyan válaszd ki az átvevőhelyet?

1. Kiválasztás a Pénztár oldalon

A szállítási módnál válaszd a Packeta átvevőhelyet. Csak kattints a nevére vagy a neve előtt elhelyezkedő kis kör alakú gombra!

2. Átvevőpont lista megnyitása

A kiválasztás után néhány praktikus tanács jelenik meg. Kattints az alsó sorban a "Kérjük, válassza ki az Önhöz legközelebbi csomagpontot ide kattintva." hivatkozásra!

3. Térképes kereső megnyitása

Kattints az alsó sorban megjelent legördülő listára!

4. Keresés a térképen

A képernyőn megjelenik a térképes kereső. Ha a böngésződben engedélyezed a helyalapú meghatározást, az intteligens kereső automatikusan a hozzád földrajzilag legközelebbi átvevőhelyeket mutatja.
A bal felső keresőmezőben konkrét címre, településre is kereshetsz. Szűkítheted a találatokat az ikonokkal olyan átvevőhelyekre, ami szombaton, sőt vasárnap is nyitva tartanak, vagy akadélymentesített üzletek.
Kattints a találati listában egy átvevőhelyre, ekkor látni fogod a jobb oldali térképen az elhelyezkedését, alatta pedig a bolt nyitvatartását.

5. Átvevőhely kiválasztása

Ha megfelel az átvevőpont, kattints a nagy zöld gombra!
Innentől folytasd a vásárlást a megszokott módon.

Csomagkövetés

A csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően gyorsan ellenőrizheted, hogy a csomagod éppen hol jár és mikor érkezik meg. A Packeta e-mailben küldött neked egy csomagszámot, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor. Ha nem találod az e-mailt, akkor nézd meg a Promóciók vagy a Frissítések lapfülön. Ha ott sincs, akkor a levélszemétben landolhatott.

Ezt a 9-jegyű csomagszámot add meg ezen a weboldalon:
https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search

Az oldal tetejére