Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Bármitartó története

Szentes Eszter vagyok és szeretném neked röviden elmesélni a Bármitartó születésének történetét.

A pólófonalas horgolás egyszerű hobbiként költözött az életembe, eredetileg valamiféle terápia volt a számomra. A régi munkahelyemen ugyanis elfogytak a feladataim, és szükségem volt valamire – bármire, ami kreatív és feltölt.

„egyáltalán nem tudtam horgolni”

Több mindent kipróbáltam, végül a pólófonalas horgolásba azonnal beleszerettem. Jól lehet vele haladni, látványos, kicsit rusztikus, mégis modern holmikat lehet vele készíteni – és ebbe beleszerettem. Igaz, egyáltalán nem tudtam horgolni, de ez egy pillanatra sem tántorított el.

Addig próbálkoztam, amíg valami sikerült. Folyton új és újabb holmikat készítettem, mert ezt egyszerűen nem lehet abbahagyni. Mindig van mit tanulni és mindig volt egy újabb tárgy, ami hívogatott, hogy megcsináljam. Különös elégedettséggel töltött el, hogy olyasmi kerül ki a kezem alól, ami valaki másnak tetszik.

A horgolás hobbi vagy életforma?

Teljesen beszippantott ez a világ, olyannyira, hogy a hobbi végül életformává vált számomra. Én is elindultam azon az úton, amin oly sokan: egyre többeknek tetszett, amiket készítettem, és a fokozódó érdeklődés miatt elkezdtem megrendelésre is horgolni.
De amint vállalkozó lettem, a pólófonalas horgolás egészen új, izgalmas dimenziói tárultak fel előttem.

Elkezdtem oktatóvideókat készíteni, ami egyrészt nagyon szórakoztatott, másrészt pedig folyamatosan arra sarkallt, hogy fejlődjek és kifundáljak valami jópofa dolgot. Egy idő után ez a kreatív gondolkodás vált hangsúlyosabbá számomra, és egyre inkább élveztem ezt az ötletelést.

Mindig újat, kreatívat, a legjobb alapanyagból

Mindig olyasmit kellett kitalálnom, amit meg is lehet valósítani, és ami sikerélményt ad a horgolóknak. Rengeteg időt töltöttem a legjobb minőségű alapanyagok beszerzésére. Kutattam olyan kiegészítők után, amivel össze lehet házasítani a pólófonalat.

Még alig pár hónapos volt a vállalkozásom, amikor bemutattam az általam tervezett horgolható faalapokat, ami akkora siker volt, hogy egyetlen óra alatt elkelt a teljes készlet, azaz 120 darab. Soha nem fogom ezt elfelejteni! Ez volt az a nap, amikor már magam is éreztem a Bármitartóban rejlő lehetőségeket.

Azóta is folyton új, egyedi termékeken töröm a fejem, amik a horgolást örömélménnyé teszik. Minden egyes új fonalat, horgolótűt, táskacsatot saját kezűleg kipróbálom és csak olyan portékát helyezek a polcra, amit jó szívvel ajánlok és magam is használok. A pólófonalak egy részét magam festem.

A Bármitartó termékpalettának elemei egymással is jól kombinálhatóak. A heti inspirációs e-mailben, a Youtube videókban valódi segítséget és inspirációt adok a pólófonalas hobbihorgolóknak.

Énidő a horgolásban, örömélmény a pólófonallal

Szeretnék számukra olyan kiindulópont lenni, ahol – a tudásuktól függetlenül – izgalmas kihívásokhoz és sikerélményekhez juthatnak, és szakértő támogatást kapnak ahhoz, hogy kiélhessék a szenvedélyüket.

Hogy újra és újra átérezzék, milyen jó nyugalomban, szabadon alkotni.
Hogy önmagunkra is megéri kreatívan időt fordítani.
Hogy milyen egyszerű így a jelent megélni.
Hogy a horgolás egy külön életérzés.

Örülök, hogy velem tartasz ezen az izgalmas úton, ahol most már együtt írhatjuk tovább a történetünket.

Gyere a Pólófonalazz Velünk! - a kezdetektől érthetően, gyakorlatban Facebook csoportba és meséld el te is a történeted, mutasd meg az alkotásaid.

Keresés