Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Amikor megihlet a nyár

Hamisítatlan nyár van. A tervezgetés, pihenés, élménygyűjtés időszaka. Világot látunk, felfedezünk új helyeket, többet vagyunk a szabadban.
Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem neked pár ötletet, amit a kert, közösen eltöltött pillanatok, vagy éppen a ráérős szabad félórák ihlettek.

Amikor több napra megyünk valahova, általában ilyen kis gombolyagokat viszek magammal. Nem mindig használom, de ha jön valami hirtelen ötlet, kigyullad az a bizonyos villanykörte, akkor jó, ha van mihez nyúlni. Ráadásul nem kell egy színnel beérnem, mindjárt 6 féléből válogathatok, csupaszín-csupaszív alkotások születhetnek bárhol.

A pólófonal válogatásainkban kis gombolyagokat találsz nagyszerű alkotásokhoz, 6 színt 1 dobozban. Fedezd fel a kedvenc színösszeállításod, ráadásul most 7 új szett közül is válogathatsz!

A kis virág elkészítését pedig legújabb videónkból pár perc alatt elsajátíthatod:

 

Ki korán kel, annak kávé kell! Meg persze finom reggeli, egy kis szabadidő, esetleg néha egy kis csoki is... Tényleg, neked mire van szükséged ahhoz, hogy jól induljon a napod?
A kávés ihletésű portékáinkat ide kattintva találod meg.

A kávés tálca meghorgolásához pedig ezt az ingyenes videónkat ajánlom.

Ha kis gyerekkel kelnél útra, akkor imádni fogod ezt a projektet. Füles kiskosarat nem csak húsvétkor érdemes horgolni! Biztos vagyok benne, hogy a legkisebb felfedezők pár perc alatt felbecsülhetetlen kincsekkel töltik majd meg.
A kosár horgolásáról szóló videónkért ide kattins!

Több időd van? Táboroznak a gyerekek, vagy egyszerűen csak ráérősebb ez az időszak? Akkor itt van az új minták felfedezésének ideje!
Személyes kedvencem a madaras minta, melynek kifejezetten jól áll, ha több színből készül. Ezzel a madaras mintával horgolhatsz kosarakat, vagy akár egy színpompás táskát is.

Tudtad?

Hazánkban közel 90 féle szitakötő faj él. Nincs báb állapotuk, úgynevezett átváltozással alakul ki a kifejlett színes szárnyú rovar. Velünk most egy gombolyag pólófonalat változtathatsz át vidám szitakötő mintájú kistáskává.
Blogbejegyzésünkben részletesen, fotókkal illusztrálva mutatjuk a teljes mintát.

Végezetül egy igazán látványos mintát szeretnék megmutatni neked, amely azon kívül, hogy jó ránézni, logikus felépítésű, és gyakorlatilag végtelenítve horgolható:

Méretben is rendkívül jól variálható, apróbb és nagyobb neszeszerekhez, táskákhoz való. Elég hozzá ismerni a következő alap pálcatípusokat: láncszem, rövidpálca, egyráhajtásospálca, kúszószem.
Kattints ide a gyémánt minta részletes videós anyagához!