Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólam

Szentesi Eszter vagyok, szenvedélyes horgoló, ötletelő és megvalósító. Hiszem, hogy a kreativitás egy ajándék, és a horgolás szeretete boldogabbá teszi az embert.

Pólófonalból alkotok Bármitartókat, melyek hasznos és esztétikus kiegészítői minden otthonnak, legyen az bármilyen stílusú.

Szentesi Eszter, pólófonalból alkotok Bármitartókat

Webshopomban ehhez a hobbihoz találsz ötletes, kis szériában előállított kiegészítőket: horgolható fa alapokat, kézzel festett pólófonalakat, fonal válogatásokat, eszközöket.

Szerettem volna a pólófonal iránti rajongásomat más kézműves technikákkal párosítani, így születtek meg a Wood Stitch Collection horgolható fa alapok. Különlegeset alkotni vitathatatlanul jó érzés. Szeretném, ha ezt az érzést minél több horgolni szerető társam megismerné.

Wood Stitch Collection horgolható fa alapok

A Wood Stitch Collection horgolható fa alapok első osztályú fából készülnek, felületük tökéletesen simára csiszolt, 100% magyar termék.

A fa alapokat festheted, pácolhatod, lazúrozhatod, stencilezheted, bármilyen technikával dekorálhatod, amit a fa felülete elbír. Használhatod pólófonallal vagy egyéb fonal fajtákkal is.
Legnagyobb előnye, hogy kezdő horgolóknak is sikerélményt okoz, a kosarak és tárolók mindig stabilak lesznek. Olyan tárgyakat is létre tudsz hozni velük, amik eddig horgolással, nehezen kivitelezhetők voltak.

Próbáld ki őket térben kosarakhoz és tárolókhoz vagy akár síkban is üzenőtáblák, ajtódíszek, faliképek, poháralátétek, órák készítéséhez. Az alkotás szabadsága a tied!

Az alkotás szabadsága a tied! - Wood Stitch Collection horgolható fa alapok

Folyamatosan segítelek ezen a kreatív úton, hiszen magam is olthatatlan örömmel alkotok belőlük nap mint nap. Segítségedre vagyok a facebook csoportomban, ahol jó a hangulat, barátságos a társaság, és olyanokkal beszélgethetsz, akik szeretettel osztoznak az örömödben. A csoporthoz itt tudsz csatlakozni:
facebook.com/groups/polofonalazzvelunk

Ha még csak ismerkedsz a pólófonallal, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani a youtube csatornámat, ahol több mint 150 érthető, ingyenes, saját gyártású videóval vezetlek be a pólófonalas horgolás rejtelmeibe lépésről-lépésre: youtube.com/c/barmitarto-polofonal

Személyesen is szoktam oktatni akár workshop, akár privát órák keretében.

Workshopok és privát órák - Szentesi Eszter, Bármitartó

A Wood Stitch Collection horgolható fa alapoknak köszönhetően együttműködtem számos hazai kézműves területen tevékenykedő kiváló alkotóval. A teljesség igénye nélkül dolgoztam Thúróczy Zoltánnal (Lakbear), Vámos Robival (Táblácska), Varga Mónikával (Hímzés Kalocsai VM), Nagy Klaudiával (NagyKlaudiadesign), és még sokakkal.

Kézműves együttműködések - Szentesi Eszter, Bármitartó

Munkáim megjelentek a Praktika Magazinban:

Praktika Magazin - Tároló kosárka pólófonalból, Szentesi Eszter, Bármitartó

A pólófonalas horgolás témakörében írt blog cikkeimet rendszeresen átveszi az Index2.
barmitarto.hu/blog

A velem készült interjúkat itt olvashatod:

A 2017-es Alkotó Energia országos pályázaton II. helyezést értem el a Hulladék és maradék anyagok újrahasznosításával készült lakberendezési használati tárgyak kategóriájában.

2017-es Alkotó Energia országos pályázaton II. helyezés

Sok forma és végtelen kreativitás, ez az, ami a legjobban jellemzi ezt a termékcsaládot. Légy részese ennek a kreativitásnak, használd őket olyan szeretettel, mint ahogy megalkottam!