Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Így alkot sárga pólófonalból a Bármitartó közössége

Ezúttal is a Bármitartó facebook csoportjának tagjait hívtam segítségül, nézd meg, mi mindent alkottak ebből a nagyszerű színből. A sárga egy alapszín, a szivárványban a piros és a zöld alapszínek mellett látható, és rengeteg árnyalata létezik. Ilyenek a teljesség igénye nélkül: sáfránysárga, ananászsárga, lenszőke, krómsárga, mustársárga vagy a borostyánsárga.

Átvitt jelentése is van. Köznyelvben az irigység gyakori jelzője. Az olimpiai zászlóban a sárga karika Ázsiát jelképezi. A focimeccseken a sárga lap a figyelmeztetés jele súlyos szabálytalanság esetén. A sárga trikót a kerékpár versenyeken az adott napon élről induló versenyző viselheti. A közlekedésben is szerepe van, gondoljunk csak a sárga jelzésre, a villamosra, a taxira, a földalattira. Vagy akár a filmekben a tipikus amerikai iskolabuszokra.

Szóval a sárga szín körülvesz minket. Horgolásban pedig mindenképpen a vidámságot tükrözi fonalválasztás tekintetében. A pasztelsárgától a már-már barnásba hajló sötét mustárig jól kombinálható más árnyalatokkal is. A pasztell árnyalatai kifejezetten tavasziasak, az erősebbekk nyáriasak, a mélyebbek őszbe hajlók. Mindig jó választás lehet a sárga rózsaszínnel, szürkével vagy több különböző sárga árnyalat együtt használva.

Ennyi információ után pedig ideje meglesni végre, hogy mi mindent horgolhatsz akár te is, ha van pár méter sárga pólófonalad:

Sorrendben:
Bedő-Fabi Ildikó bármitartója | Csizmadia-Bozsity Aporka méhecskés tárolója | Damisk Kata táskája | Forrásnyik Csilla poháralátétei
Sorrendben:
Gálné Koréh Andrea napocskája | Horváth Eszter zsebkendő tartója | Sebő Mónika kosara | Szántó Noémi zsiráfos kosara
Sorrendben:
Szőke-Csépány Viktória neszeszere | Takács Zsuzsanna faliórája | Várszegi-Schopper Mónika füles kosara | Zakál Rubina táskája

Ez volt a legsárgább bejegyzés idáig a blogon, de sajnos ebbe sem fért bele minden. Ha kíváncsi vagy a többi kreatív alkotó munkájára, akkor várlak szeretettel a Pólófonalazz velünk! facebook csoportunkba!

Ha pedig kedvet kaptál a sárga pólófonalból horgoláshoz, ezeket a sárga fonalakat és bőr táska kiegészítőket ajánlom a figyelmedbe:

Tartalomhoz tartozó címkék: Közösség alkotása