Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Minden évszakos dísz

Ebből a díszből lehetetlen egyet horgolni. Mindig eszedbe fog jutni még valaki, akit szívesen megajándékoznál vele. Akkor is jól fog jönni, ha a kolléganődnek, vagy a kedvenc tanár néninek névnapja van, meg akkor is, amikor az összes munkatársadat szeretnéd meglepni valami aprósággal.

Rakd el jól az emlékezetedben, és gyere vissza, ha éppen iskolai kézműves vásárra készülődnek a gyermekeid, vagy tavasszal díszíteni szeretnéd a hangulatosan elrendezett barka ágakat a kedvenc vázádban. Nyári estéken is kukkants be majd újra, amikor átjön a barátnőd egy közös alkotós lazulásra, vagy ősszel, amikor napokig esik az eső, mégis megihlet a színes természet.

Pillants vissza majd, ha olyan pillanatok adódnának az életedben, amikor “utolsó perces” ajándék ötletre van szükséged évszaktól függetlenül. A videóban a téli, ünnepi változat elkészítését mutatom, de láthatsz inspirációkat a többi évszakra is. A színekkel és a díszítő elemekkel jól variálható, így legyen akár tavasz, nyár, ősz, vagy tél, jusson majd eszedbe, hogy ez a bejegyzés mindig itt fog várni, hogy horgolj valami igazán szépet.

Kellékek, amire szükséged lesz:

A teljes Ruby választékot itt találod:

Így horgold meg - videó:

Tartalomhoz tartozó címkék: dekoráció Ruby