Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ombre, a színátmenetes pólófonal

Az Ombre pólófonal a színátmenetről kapta a nevét. Horgolás közben előjönnek a kézzel festett színátmenetek újabb és újabb árnyalatai, így igazán kreatív és impozáns alkotások születnek belőle.
Nézd meg a videót és ismerkedj meg az Ombre pólófonallal.

 

Mitől különleges és egyedi?

A gombolyagok csodás színátmenete gondos kézi festés eredménye. Egyszerre 5-6 gombolyag esik át a festési folyamaton, ezért nincsen két tökéletesen megegyező tekercs.

A színátmenetek hosszanti irányúak, arányuk pedig mindegyik motringban némileg eltérő. Így olyan fonalad lehet, ami senki másnak nincsen. A megismételhetetlen színátmenetek miatt az alkotásod igazán egyedi lesz.

Mit lehet belőle horgolni?

Ebből a pólófonalból horgolt táska és kosár az, ahol a színátmenet a legszebben érvényesül. Az alkotásodat magán a gombolyagon kézzel festett színek változása fogja díszíteni.

Mivel az anyaga pillekönnyű, a táskád nem fogja húzni a vállad, ami elsődleges szempont egy fonalválasztásnál.

Prémium pólófonal, de miért?

Anyaga kellemesen lágy tapintású és enyhén rugalmas, azonos a Texturált gombolyagokéval. Hossza 100 méter, ez megegyezik a hagyományos nagy gombolyagos pólófonalakkal, súlyban azonban verhetetlen, mindössze 30 dkg.

Minden egyes gombolyag 100% pamutból készült, így nem kell összevadásznod az egymáshoz tökéletesen passzoló anyagokat. A gombolyagok csomómentesek, nincs benne illesztés, így a pólófonalas horgolás gyorsabb és élvezetesebb lesz, mint valaha.

Színválaszték

Jelenleg 12 árnyalat érhető el a Bármitartó webshopban. Kattints az alábbi képre és válassz kedvedre:

Tartalomhoz tartozó címkék: ombre