Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Romantikus fogast is lehet horgolni?

Ugye, te is láttál már különböző magazinok oldalain álom gardróbokat, ahol minden olyan szívet melengetően rendezett és egységes? Ez talán elérhetetlen álom, de azért tehetünk érte, hogy a mi szekrényeinket is jó érzéssel nyissuk ki reggelente. Kezdjük apró lépésekkel!

Például nézzük meg a fogasainkat. Nem szégyellem bevallani, hogy nálam például ahány ruha annyi féle fogas lóg a szekrényben. Kisebbek, nagyobbak, fehérek, feketék, fa és műanyag vegyesen...

Pár napja átválogattam az összes ruhámat, és akkor pattant ki a fejemből, hogy némi pólófonallal micsoda átváltozáson mehetne át ez a jó kis vegyes fogas kolónia.

Elkészítettem az első darabot, és olyan haladós volt, hogy kb. negyedóra alatt már a kezemben is volt egy csodaszép, hívogató, romantikus hangulatú egyedi fogas, amely csak arra vár, hogy ráakasszam a legkedvesebb ruhadarabjaimat.

Aztán egy kicsit tovább kalandoztam. Milyen szép ajándékok is lehetnének pl. hármas szettbe rendezve ezek a horgolt fogasok. Soha senki nem tudná meg, hogy valójában egy-egy megsárgult műanyag fogas lakik a belsejükben.

Vagy például mindig is tetszettek azok az esküvői képek, melyek a menyasszony készülődését örökítik meg, amikor az áhított ruha még fogason lóg, és a csipke vagy tüll rétegeken szelíden átsüt a napfény. Milyen csodaszép lenne egy ilyen kép névreszóló horgolt fogassal? Ugye, neked is elindult a fantáziád?

Ha igen, akkor így kezdj neki a megvalósításnak:

Amire szükséged lesz

Videó - így horgold meg

Tartalomhoz tartozó címkék: texturált Édes otthon