Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ruby, a lapos poliészter fonal

Az elmúlt 5 évben a fonalgyártók számtalanszor leptek meg újfajta fonalakkal. Hosszú idő óta valami olyat kaptam, ami tényleg megérintett. Kipróbáltam számos felhasználási lehetőségét, és bevallom, egyre jobban izgatta a fantáziámat a csodás színein túli előnyös tulajdonságai miatt. A próbát tett követte, így hosszas mérlegelés után elhatároztam, hogy ennyi idő után kicsit másfele is kalandozunk a Bármitartónál.

Nézd meg a bemutató videót és ismerkedj meg a RUBY fonalakkal:

 

Összeillő színek

Már a gombolyagokat nézve is annyira jól összeillenek a színek egymással, hogy itt a Bármitartó alkotóműhelyében sem tudtuk megállni és horgoltunk egy táskát és egy kosarat belőle. Fontos megemlíteni, hogy a harmonikus árnyalatok színazonosan utánrendelhetőek.

Észtétikus horgolási kép

A horgolási képe esztétikus a csomómentes és egyenletes gombolyagok miatt. Horgolt soraid rendezettek, szemet gyönyörködtetőek lesznek a zsinórszerű, lapos fonal szerkezet miatt.

Haladós vele a horgolás és a kötés is

Kellemesen haladós vele a horgolás, ugyanakkor kényelmes a kéznek is. Igazi élmény vele horgolni! Az enyhén rugalmas szál lehetővé teszi, hogy kézfájdalom nélküli különleges alkotások szülessenek belőle. A horgolás mellett az enyhe elasztikussága miatt kötésre is ugyanúgy alkalmas.

Aprólékos minták

A belőle készült táskáid tartósak, sokáig viselhetők és kifejezetten könnyűek. Aprólékosabb kidolgozású mintákban is nyugodtan gondolkodhatsz.

Tisztíthatóság

Könnyen tisztítható, nem bolyhosodó, kosztaszító tárgyakat készíthetsz belőle anyagának köszönhetően. A táskákon és kosarakon túl pedig kifejezetten ideális fürdőszobai és kültéri holmik horgolásához is.

A RUBY a változatos színvilágú alkotások univerzális fonala:

Tartalomhoz tartozó címkék: Ruby