Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Tengerészes és kalózos horgolmányok

A klasszikus kék-fehér-piros matróz színtrióból szinte bármilyen alkotás elképzelhető -- legyen az egy cuki nyári táska, nyári emlékgyűjtő doboz vagy kopogtató. A Vasmacska pólófonal válogatásban óceánkék, tengerészkék, piros, gránátalma, fehér és törtfehér színeket találsz, így minden színből kétféle árnyalattal tudsz dolgozni, hogy változatosabb legyen az alkotásod.

Táskához pántok tengerész stílusban?

A piros-natúr-tengerészkék színű textil táskapánt mindkét végén fém karabinert találsz, így könnyedén csatlakoztathatod a nyári táskádra. Hossza 80 és 140 cm között állítható.
Az Óceánkék állítható bőr táskapánt elegánsabb darab. Dupla rétegű, valódi bőrből készült, mindkét oldalán a színét látod. A pánt két végén a félkarikákat tudod belehorgolni a táskádba. A pánt 125-65 cm között állítható, így keresztben átvetős vagy vállon hordott táskát is tudsz vele készíteni.

Videó minták, ha kicsiknek horgolnál

A Halacska kosár egy különleges, halacska formájú kosár, aminek a száján lehet belepakolni a tárolni kívánt dolgokat. A halacska nem csak tároló funkcióval bír, hanem különböző vízi témájú, nyíltvégű játékokhoz is bátran használható. Az elkészült alkotás mérete kb. 35 cm.
Ha gyerek lennék, egy kalózos doboba biztos szívesen gyűjtenék minden, számomra fontos apróságot. A legféltettebb kincseknek készült saját ötlet és fejlesztés alapján a horgolható kalóz doboz szett. A termék oldalán videóban mutatom, hogyan horgold meg.

Egyéb ötletek

Egy natúr vászontáskát is fel tudsz dobni, csak horgolj hozzá vállpántot és díszítsd hullámmintákkal a táska testét! Így pár percnyi alkotómunkával egyedi táskád lehet, ami senki másnak nincs.
A négyzet alapú kosarak is pompás darabok, főleg ha tengerészkék színben horgolod. Lehet belőle gombolyagtartó, újságtartó, szennyeskosár - persze csak addig, míg Cirmi el nem foglalja.

Tartalomhoz tartozó címkék: nyári alkotások